Iohannis da cartile pe fata! „Iata o noua minciuna marca PSD si o noua minciuna a Guvernului incompetent Dancila! Putea sa faca rectificare in orice domeniu!”

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul minte, el punctand ca Executivul putea sa faca rectificare bugetara in orice domeniu fara niciun aviz de la CSAT, cu exceptia zonei de securitate nationala.

„Iata o noua minciuna marca PSD si o noua minciuna a Guvernului incompetent Dancila. Nu-mi place sa repet aceste lucruri. Guvernul ii minte pe romani. Guvernul poata sa faca rectificare bugetara cu exceptia zonei de securitate nationala. Citesc la gazeta ca nu poate sa dea pensii sau salarii, bani la scoli – este o mare mare minciuna. Guvernul poate sa faca rectificare pe sanatate, educatie, pensii, salarii, pe agricultura, aici se prefigureaza o catastrofa nationala, insa vad ca nu ii preocupa aceasta chestiune”, a declarat Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu.

„Refuzul presedintelui Romaniei de a convoca de urgența CSAT pentru avizarea proiectului rectificarii bugetare poate periclita nu doar veniturile categoriilor cele mai vulnerabile, adica pensionarii, mamele si copiii, ci si accesul pacienților la serviciile medicale”, avertizeaza Executivul intr-un comunicat de presa.

Reactia Guvernului vine dupa ce Administratia prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus iohannis a convocat CSAT pe 4 septembrie, pe ordinea de zi aflandu-se rectificarea bugetara.

Iohannis da cartile pe fata! „Iata o noua minciuna marca PSD si o noua minciuna a Guvernului incompetent Dancila! Putea sa faca rectificare in orice domeniu!” was last modified: august 24th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre