Loading...
Iohannis da cartile pe fata! Niciodata nu a fost o optiune sa nu respect Constitutia. Vreau sa fie foarte, foarte clar un alt lucru. Daca cineva acum se bucura ca lupta anticoruptie inceteaza sau incetineste, nu, nici vorba! – Circul Politic

Iohannis da cartile pe fata! Niciodata nu a fost o optiune sa nu respect Constitutia. Vreau sa fie foarte, foarte clar un alt lucru. Daca cineva acum se bucura ca lupta anticoruptie inceteaza sau incetineste, nu, nici vorba!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Bruxelles, ca decizia sa de revocare a Laurei Codruta Kovesi, anuntata de catre purtatorul sau de cuvant, trebuie inteleasa drept „un pas spre respectarea Constitutiei si a statului de drept”. El a afirmat ca nu si-a schimbat opinia despre activitatea DNA si a Laurei Codruta Kovesi, care au facut o treaba foarte buna, ce trebuie apreciata. „Daca cineva se bucura ca lupta anticoruptie inceteaza sau incetineste, nici vorba, lupta anticoruptie merge mai departe cu toata forta”, a declarat seful statului.

„Cred ca va amintiti: eu respect statul de drept, respect Constitutia, si aceste lucruri nu le spun de slogan sau de complezenta. imi doresc intarirea statului de drept. Calea romaneasca trebuie sa fie calea democratiei consolidate. Atunci este evident ca primul om in stat este primul care respecta statul de drept si deciziile CCR, drept pentru care am pus in aplicare decizia. Niciodata nu a fost pentru mine o optiune sa nu respect Constitutia.

Vreau sa fie foarte, foarte clar un alt lucru. Daca cineva acum se bucura ca lupta anticoruptie inceteaza sau incetineste, nu, nici vorba. Deci, lupta anticoruptie trebuie sa mearga inainte si va merge inainte. stiti foarte bine ca eu m-am exprimat in foarte multe randuri despre performantele DNA. DNA este un corp de profesionisti foarte bine pregatiti. DNA trebuie si va merge mai departe. Deci, lupta anticoruptie va merge cu toata forta mai departe, iar pana acum acest pas pe care l-am facut luni nu mi-a schimbat parerea mea despre activitatea DNA si inclusiv activitatea doamnei Kovesi. Au facut o treaba foarte buna, sunt oameni foarte bine pregatiti si aceasta activitate trebuie apreciata. Eu am apreciat-o tot timpul si am sprijinit-o tot timpul si pot sa spun fara niciun fel de problema, ca voi sprijini in continuare, poate si mai mult lupta anticoruptie”, a afirmat presedintele Iohannis.

Programul presedintelui la Bruxelles include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, potrivit Agerpres.

Iohannis da cartile pe fata! Niciodata nu a fost o optiune sa nu respect Constitutia. Vreau sa fie foarte, foarte clar un alt lucru. Daca cineva acum se bucura ca lupta anticoruptie inceteaza sau incetineste, nu, nici vorba! was last modified: iulie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close