Iohannis despre mitingul borfasilor din PSD ”o abordare caraghioasă şi pur populistă”

Preşedintele Klaus Iohannis a catalogat mitingul pe care PSD intenţionează să îl organizeze sâmbătă ca fiind ”o abordare caraghioasă şi pur populistă”.

„Mitingurile sunt o formă de protest şi protestul se asociază în mod normal, într-o democraţie, cu opoziţia sau cu societatea civilă nemulţumită de guvernare. În nicio societate normală mitingul de protest nu se asociază cu cei de la putere. Cei de la putere au Guvernul, au Parlamentul, au toate instrumentele pentru a rezolva problemele ţării. Ultima metodă este cea a protestului. Mi se pare o abordare caraghioasă şi pur populistă”, a declarat Iohannis, marţi, la Palatul Cotroceni.

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat luni organizarea, pe 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting „împotriva abuzurilor de mai mult timp” şi a încălcării principiilor statului de drept.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

„Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să trăiască într-o ţară liberă (…), într-o ţară în care din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o structură nelegitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, (…) să permită ca zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat preşedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formaţiunii.

sursa: agerpres.ro

Iohannis despre mitingul borfasilor din PSD ”o abordare caraghioasă şi pur populistă” was last modified: iunie 5th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...

Alătură-te discuției...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Discuție mesaj

  1. Ionel giurgiu

    Sunt propriu imbecili nu realizeaza ca se fac de râsul lumii doar ei sant la conducere PSD Alde. Contra cui fac miting ? Contra lor sigur dar nu realizează această opțiune este prea simpla pentru nivelul lor intelectual.

spre