Iohannis e mana in mana cu PSD-ul. Ciolacu: „Nu-mi aduc aminte sa fi spus ca presedintele Iohannis este toxic. Discut cu presedintele despre prioritati”

80

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat speriat, duminica seara, intr-un interviu la Digi24 ca a spus in trecut despre presedintele Iohannis ca este „un personaj toxic pentru Romania”.

„Nu-mi aduc aminte sa fi spus ca presedintele Iohannis este toxic sau ne-toxic. Are multe explicatii de dat pentru ca s-a implicat activ in campaniile electorale, daca vrem sa traim intr-o tara normala”, a spus Ciolacu, dupa ce a fost intrebat de prezentatoare cum se intelege acum cu presedintele dupa ce a spus despre acesta ca este „toxic pentru Romania”.

Ciolacu a adaugat ca are o relatie „institutionala” cu Iohannis ca si discuta cu acesta despre prioritatile legislative si angajamentele asumate de Romania.

„Este o relatie institutionala. Nu am un parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis, asa cum au cei de la PNL. (…) Imi doresc ca acest guvern, in afara de faptul ca e un guvern functional si cu o sustinere parlamentara consistenta, imi doresc sa fie si eficient. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. In continuare am o relatie institutionala cu presedintele, discutam pentru prioritatile legislative si angajamentele pe care si le ia Romania”, a spus Ciolacu.

Intrebat daca PSD are candidat pentru alegerile prezidentiale, Ciolacu a raspuns ca in partid exista multi candidati in acest moment: „PSD are mai multi candidati in momentul acesta. (…) Am anuntat ca in interiorul PSD s-a terminat cu abordarea in care presedintele partidului era si candidat pentru functia de presedinte al Romaniei. Am anuntat ca doresc niste alegeri interne in fiecare organizatie”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos