Iohannis gireaza impartirea ciolanului: “Am constatat ca, in Parlament, s-a format o majoritate solida”. Ciuca premier!

292

Klaus Iohannis a avut, astăzi, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare în legătură cu numele noului premier.  La finalul lor, șeful statului a anunțat că îl desemnează pe Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, cu puțin timp în urmă, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni. Ieșirea șefului statului vine la finalul consultărilor pentru desemnarea noului premier. PNL, PSD, UDMR și minoritatile naționale au propus, în unanimitate, ca generalul Nicolae Ciucă să fie noul prim ministru al României.

“Am constatat ca, in Parlament, s-a format o majoritate solida, din care fac parte PSD, PNL, UDMR si grupul minoritatilor. Reprezentantii au dorit sa vina impreuna la consultari. Am avut o discutie foarte buna. Majoritatea aceasta mi-a propus un nume de premier pe care am acceptat-o. In consecinta, il desemnez pe Nicolae Ciuca, aici de fata, pentru a forma o echipa guvernamentala si pentru a se prezenta in fata Parlamentului pentru votul de incredere”, a declarat Klaus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos