Loading...
Iohannis ”îi vede” din Bruxelles! Mesaj ferm al președintelui pentru liderii PSD-ALDE! Le pregătește o surpriză de proporții! | Circul Politic

Iohannis ”îi vede” din Bruxelles! Mesaj ferm al președintelui pentru liderii PSD-ALDE! Le pregătește o surpriză de proporții!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca modificarile din Parlament la legile justitiei si la codurile penale sunt prea ample si facute cu prea mare viteza. Seful statului nu a vrut sa precizeze ce intentioneaza sa faca in aceasta privinta, spunand doar: ”O sa avem mai multe discutii pe aceasta tema”.

„Din capul locului mi-am exprimat scepticismul in privinta acestor modificari care mie mi se par prea ample si facute la prea mare viteza”, a spus presedintele.

„Eu nu pot decat sa recomand Parlamentului sa abordeze cu maxima raspundere aceste modificari legislative, fiindca ele vor avea efecte pe termen lung”, a adaugat Iohannis.

Intrebat daca va merge in Parlament pentru a le transmite alesilor un mesaj, presedintele a raspuns: „De aici, de la Bruxelles, nu o sa va spun ce am de gand sa fac, dar cu siguranta o sa avem mai multe discutii pe aceasta tema”.

Membrii Comisiei speciale conduse de social-democratul Florin Iordache vor incepe lunea viitoare sa dezbata propunerile de modificare formulate de parlamentari la Codul penal si Codul de procedura penala.

Profitand de transpunerea Directivei UE 2016/343 a Parlamentului European si a Consiliului din 9 martie 2016 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumtiei de nevinovatie, parlamentarii puterii au formulat 62 de amendamente la Codul de procedura penala si cinci amendamente la Codul penal. Toate acestea pe langa pozitiile deja formulate cu privire la abuzul in serviciu.

Sursa: aktual24.ro

Iohannis ”îi vede” din Bruxelles! Mesaj ferm al președintelui pentru liderii PSD-ALDE! Le pregătește o surpriză de proporții! was last modified: decembrie 14th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close