Loading...
Iohannis: La fel ca-n urmă cu 28 de ani și azi, pe străzi, se strigă ”Jos comunismul!” E un semnal clar că politicienii nu vor să se desprindă de metehnele trecutului! – Circul Politic

Iohannis: La fel ca-n urmă cu 28 de ani și azi, pe străzi, se strigă ”Jos comunismul!” E un semnal clar că politicienii nu vor să se desprindă de metehnele trecutului!

Presedintele Klaus Iohannis a dat publicitatii, joi, un mesaj legat de aniversarea a 28 de ani de la Revolutia Romania. El aminteste ca romanii au cerut in strada „Jos comunismul”, un strigat care se aude din nou in aceste zile.

„La 28 de ani de la Revolutia Romana, gandul meu se indreapta catre romanii care s-au opus in strada dictaturii si au luptat pentru libertate si democratie. Ei sunt eroii care au facut posibil, prin sacrificiul si curajul lor, miracolul eliberator care va ramane pentru totdeauna in cartile de istorie. Am asteptat prea mult ca adevarul sa iasa la iveala. Investigatiile din Dosarul Revolutiei trebuie finalizate, iar crimele si abuzurile din decembrie 1989 pedepsite pentru ca victimelor sa li se faca, in sfarsit, dreptate.

In 1989, romanii au cerut in strada ‘Jos comunismul!’. Astazi se aude din nou acest strigat. Este semnalul hotarat dat acelor politicieni care dovedesc in aceste zile ca nu vor sa se desprinda de metehnele trecutului. Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean”, transmite Klaus Iohannis.

Mii de manifestanti au scandat „Jos comunismul” in timpul protestelor recente legate de masacrarea legilor justitiei de catre PSD si ALDE.

Sursa: aktual24.ro

Iohannis: La fel ca-n urmă cu 28 de ani și azi, pe străzi, se strigă ”Jos comunismul!” E un semnal clar că politicienii nu vor să se desprindă de metehnele trecutului! was last modified: decembrie 21st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close