Iohannis: ”Legea salarizarii in forma actuala nu are valoare. Trebuie tratata sustenabil, serios. Nu vorbim de un moft politic al cuiva!”

445

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni forma actuala a legii salarizarii, precizand ca „nu poti sa lasi salarizarea functionarilor din administratia publica locala asa, in aer” si solicitand ca „functia publica” sa fie „tratata serios”, scrie aktual24.ro.

”E important sa inteleaga guvernantii ca nu vorbim despre politica locala, pe termen scurt, ci pe termen lung si foarte important. Nu vorbim de un moft politic al cuiva, este nevoie de stabilitate si Guvernul e responsabil sa faca proiectiile pe bugetele anilor viitor pentru a nu fi pus in pericol echilibrul. Sunt convins ca Guvernul intelege din ce in ce mai bine”, a declarat Iohannis la Brasov.

El a precizat ca legea salarizarii are nevoie de imbunatatiri.

”Abordarea pe care am vazut-o in Parlament necesita imbunatatiri. Nu poti sa lasi salarizarea din administratia publica locala in aer. Trebuie tratata sustenabil, serios, la nivel national, sindicalistii au dreptate. Se va corecta proiectul legii, altfel nu poate sa aiba valoare”, a mai spus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos