Loading...
Iohannis, mesaj transant pentru borfasii din PSD-ALDE privind legile justitiei: ”Sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am!” – Circul Politic

Iohannis, mesaj transant pentru borfasii din PSD-ALDE privind legile justitiei: ”Sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am!”

Klaus Iohannis a declarat presei, miercuri, ca pachetul de legi al justitiei adoptat de catre Parlament nu a ajuns inca la Administratia Prezidentiala si astfel nu poate sa anunte ce va face privind acestea, dar a tinut sa transmita asociatiilor care ii trimit solicitari pe aceasta speta ca isi stie bine competentele.

„Ma bucur ca mi-au scris, dar sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am. Trebuie sa va spun foarte clar, legile justitiei inca nu au ajuns la mine, adica nu au ajuns institutional la presedinte, cand vor ajunge la mine, o sa fac declaratie pe aceasta tema”, a afirmat Klaus Iohannis.

Presedintele a transmis si un mesaj pentru coalitia PSD-ALDE afirmand ca daca au facut „atatea discutii” privind justitie acum nu trebuie sa esueze si sa vina cu niste legi proaste.

„Sa facem in asa fel incat aceste legi sa le aducem intr-o forma buna pentru Romania, ar fi pacat dupa atatea discutii sa avem niste legi proaste, eu prefer sa cautam metode ca in final sa avem totusi niste legii cu care putem merge inainte”, a avertizat Klaus Iohannis.

Sursa: b1.ro

Iohannis, mesaj transant pentru borfasii din PSD-ALDE privind legile justitiei: ”Sunt constient de parghiile constitutionale pe care le am!” was last modified: martie 28th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close