Iohannis, satul pana peste cap de jocurile murdare ale lui PSDragnea! Rares Bogdan: s-a convins ca are de-a face cu niste pramatii si de acum ii va tine la frigare!

471

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, isi manifesta satisfactia fata de anuntul presedintelui Romaniei privind legile justitiei. „PSDragnea a aratat ca nu are masura, a trecut linia rosie”, mentioneaza Bogdan.

”Ca orice ardelean sadea (in Transilvania etnia e pe locul 2, pe primul e obrazul), Klaus Iohannis a atins punctul de fierbere si nu mai iarta nimic. Cand zgandari ursul apare o manuta de problemute, asa ca de acum incolo, presedintele ii va tine la frigare pana vor fi ei insisi convinsi ca sunt prepelite. PSDragnea a aratat ca nu are masura, a trecut linia rosie. Klaus Iohannis a avut rabdare, le-a oferit portite de a-si repara greselile, dar a crezut ca vorbeste cu oameni cu obraz.

Acum s-a convins cu cine are de a face si va lupta. Isi va apara tara de pramatii. Oricate ar mai inventa Dragnea pentru a nu se discuta despre catastrofa guvernarii (pulverizarea economiei si a statului de drept), el va deveni exemplul de dictionar al unei ziceri adevarate: de ce ti-i frica, nu scapi! Deci stati pe-aici, chef Iohannis are de azi o specialitate noua: fazan de Teleorman cu sos vanatoresc!”, a declarat realizatorul Realitatea TV.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca trimite la Curtea Constitutionala intregul pachet al legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia, el adresand si un apel CCR sa nu se grabeasca si sa conlucreze cu organismul european. Presedintele a precizat ca, dupa ce Curtea Constitutionala se va exprima asupra actelor normative, va face o noua analiza a legilor si va decide atunci daca se impune o noua reexaminare a celor trei legi de catre Parlament (mai multe AICI).

Sursa: aktual24.ro