Iohannis a trecut la AMENINTARI: Victor Ponta va regreta ca PNL este principalul adversar al PSD!

696

Iohannis a trecut la AMENINTARI Victor Ponta va regreta ca PNL este principalul adversar al PSD!Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis il ameninta pe liderul PSD, Victor Ponta ca va regreta faptul ca PNL este principalul adversar politic al PSD.

„Da, PSD-ul este principalul adversar politic al PNL-ului, in aceasta faza. Eu cred ca regreta (Victor Ponta – n.r.). Nu-i chiar un lucru foarte bun in politica romaneasca sa ai adversar PNL-ul. Totusi, cu toti artistii care vin si pleaca pentru europarlamentare, suntem un partid foarte puternic, cu o cota mare, cu multi parlamentari, presedinti de consilii judetene, primari. Cred ca regreta si va regreta in continuare”, a afirmat astazi Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Crin Antonescu a declarat marti, la TVR, ca PSD ramane, pentru buna vreme, principalul adversar politic’ al formatiunii pe care o conduce, subliniind ca nu exista nicio sansa de intoarcere la USL. Crin Antonescu a mentionat ca nu exclude o posibila colaborare cu fortele de dreapta, mentionand, insa, ca cel putin deocamdata acest lucru nu reprezinta o prioritate.

Sursa: jurnalul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos