Iohannis urmareste cu atentie modul in care decurge SCANDALUL momentului dintre seful PSD si premierul Romaniei: ”Deocamdata sunt doar speculatii, nu am vazut o comunicare oficiala!”

399

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi, a afirmat, marti, ca presedintele Iohannis asteapta o decizie oficiala a PSD in ce priveste o eventuala schimbare a premierului Grindeanu, scrie aktual24.ro.

„Deoacamdata urmarim ce se intampla si obervam ca sunt doar speculatii, nu am vazut o comunicare oficiala. Domnul presedinte asteapta sa vada ce se intampla, din punct de vedere oficial. Este responsabilitatea partidului de guvernamant sa faca o evaluare in legatura cu activitatea ministrilor, evident ca acesti responsabili pot sa ia deciziile care se impun”, a declarat Dobrovolschi.

Ea a mai mentionat si ca presedintele analizeaza Legea salarizarii, care a ajuns vineri la Presedintie.

Mai multi lideri PSD in frunte cu Liviu Dragnea l-au convocat luni noapte pe Sorin Grindeanu la sediul PSD Baneasa unde i-au solicitat imperios sa isi prezinte demisia. Grindeanu a refuzat, astfel incat conducerea PSD are in vedere mai multe scenarii pentru a-si da jos premierul.

Liviu Dragnea a avut o intalnire secreta cu Sorin Grindeanu si alti cativa lideri ai PSD la sediul PSD din Baneasa, informeaza Stirile TVR. Premierul ar fi refuzat sa isi dea demisia si i-a transmis sefului sau pe linie de partid ca e nevoie de stabilitate si sa continue masurile asumate prin programul de guvernare.