IPOCRIZIA are chipul ei: Firea s-a plans ce viata grea a avut in trecut si cate sacrificii a facut pentru familia ei! Si-a povestit ”drama” din catedrala Voluntari la televiziunea lui Ghita!

516

Gabriela Firea si Florentin Pandele, impreuna cu cei doi copii, au fost protagonistii unei emisiuni omagiale la Romania TV chiar in ziua de Paste. Ei au fost filmati in fata catedralei din Voluntari si in interiorul acesteia in timp ce sustineau ca au avut o viata grea in trecut.

Gabriela Firea a marturisit la Romania TV ca nu a crescut intr-o familie avuta, dar asta nu i-a impiedicat pe ea si fratii ei sa fie fericiti. „Suntem o familie cu patru copii, trei fete si un baiat. Am avut parte de mutla iubire din partea mamei, a bunicilor a rudelor, dar in vremurile acelea aveam si foarte multe lipsuri, dar niciodata nu mergeam sa ne plangem la scoala, sa spunem ca ne dorim mai mult, sa avem haine, excursii, tabere, calatorii. Ne multumeam cu mai putin”, a spus primarul Capitalei, citat de aktual24.ro.

Gabriela Firea a povestit si ce sacrificii facea mama ei pentru toti cei patru frati de Paste. „Imi amintesc ca mama, indiferent ca existau sau nu existau banuti in casa, facea rost, se dadea peste cap ca de Paste copiii ei sa aiba lucrusoare noi: pantofiori noi nouti, o rochitica, ceva, orice. Nu neaparat foarte scump, nu deosebit, dar sa fie ceva nou. Pentru ca Pastele inseamna Inviere, o noua sansa, innoire si foarte multa speranta. Si respectam aceasta traditie”, a mai spus aceasta.

De sarbatorile de Paste din copilarie si-a adus aminte si Florentin Pandele care a rememorat o intamplare amuzanta. „Inainte de Pasti, inrosea cateva oua pe care le cumpara sau mai aveam cateva gaini. Cand aveam 14 ani, mama, mandra ca mi-am luat buletin, mi-a adus un cutit si m-a rugat sa-i tai o gaina. Eu n-am taiat in viata mea o gaina si am aruncat gaina peste gard. I-am spus mamei, da-mi cutitul, am luat gaina si am aruncat-o la vecini peste gard”, a declarat primarul din Voluntari, la Romania TV.

Potrivit declaratiei de avere, Gabriela Firea are acum bijuterii in valoare de 130.000 de euro si taboluri in valoare de 110.000 de euro. Ea a acordat si imprumuturi de aproximativ 100.000 de euro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos