IPOCRIZIE la nivel înalt! Dragnea ține cu dinții ca legea fumatului să fie respectată, deși chiar Grindeanu, pe vremea când era premier, a fost prins fumând în Parlament!

426

Legea fumatului trebuie să rămână nemodificată, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.  El a adăugat că acest subiect a fost discutat în şedinţa de luni a grupului deputaţilor PSD.

„Am discutat și subiectul acesta ieri în grup. Nu am luat aplauze pentru ce am spus. Eu le-am adus aminte colegilor mei și vă aduc aminte și dumneavoastră că această lege a fost deblocată de mine, după ce fost blocată foarte mult timp. Chiar dacă unii colegi nu au fost foarte fericiți, am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supărați cei care sunt fumători ca mine, trebuie să ne gândim la două lucruri importante: la sănătatea copiilor și a celor care nu fumează și chiar la sănătoatea noastră a celor care fumăm.

Poate această lege ne ajută să ne trezim și să ne lăsăm de acest viciu păgubos. Le-am spus că eu nu mi-am schimbat părerea, nu văd de ce trebuie să modificăm legea. În consecință, poziția mea este foarte clară: legea trebuie să rămână nemodificată”, a declarat Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla dacă parlamentarii PSD nu vor respecta directiva sa, Dragnea răspuns râzând: „O să le iau țigările.” „Această lege nu va fi modificată”, a repetat preşedintele PSD.

 

Declaraţia lui Liviu Dragnea vine în contextul în care în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor se discută un proiect de lege care ar restabili practic situaţia de dinainte de adoptarea legii care interzice total fumatul în spaţiile publice închise.

Sursa: stiripesurse.ro