Ipocrizie maxima: „Soldatul Rafila a stat pe margine, si-a umplut buzunarele. Avere de vreo 3 milioane de euro din job-uri la stat”

140

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, atrage atentia asuora ipocriziei si dublului limbaj practicate de actualul ministru PSD, Alexandru Rafila. Situatii pe care Rafila le aplauda cand Voiculescu era ministru acum le ataca si se declara revoltat.

„‘- Soldat, daca ajungem intr-o localitate unde fantanile sunt infectate, ce facem? – Bem bere, sa traiti!’

Soldatul Rafila a stat pe margine, si-a umplut buzunarele (avere de vreo 3 milioane de euro din job-uri la stat), si a otravit fantanile din PSD-ul pe care l-a slujit decenii. In momentele de cumpana – ca a fost vorba despre Colectiv, despre infectii nosocomiale, despre biocide indoite cu apa, despre pandemie, domnul Rafila s-a facut ca nu e din localitate. Ba mai mult, dupa ce a pus umarul si a aplaudat de pe margine militarizarea sanatatii, acum constata ca situatia miroase urat.

Citez declaratiile dansului de ieri: ‘Mi se pare o chestiune ilogica si aberanta de a coordona aceasta activitate altcineva decat Ministerul Sanatatii, asta nu se intampla nicaieri. Noi dam banii pentru aceste servicii’; Mai mult, domnul Rafila critica ‘aceasta insistenta legata de coordonarea unei activitati medicale de catre un alt minister decat Ministerul Sanatatii’.

Foarte interesant!

Va mai amintiti strigatele PSD despre cum ‘Vlad Voiculescu vrea sa politizeze vaccinarea’ atunci cand am vorbit despre comunicarea dezastruoasa (va mai amintiti imaginile acelea cu medici sau militari uitandu-se in departare si spunand oamenilor ca vaccinul e bun?), despre platforma lansata inainte sa fie testata macar 24h sau despre vaccinarea paralela a specialilor? Domnul Rafila era un relaxat autor de motiuni pe vremea aceea.

Pai vaccinurile, centrele de vaccinare si toate celelalte, cine credeti ca le platea? Da, tot Ministerul Sanatatii. Desi toate deciziile erau luate de catre un domn colonel care isi primea ordinele din alte parti.

Dar despre gestionarea pandemiei? Va mai amintiti cand am descoperit magariile facute (la ordin) de diverse structuri (militarizate pe fata sau nu) in calcularea incidentei sau chiar numararea deceselor? Sigur, domnul Rafila a dansat si atunci dupa cum ii canta sistemul.

Dar despre scandalurile facute de PSD si presa acolita la Foisor – acolo unde evacuarea a fost facuta de DSU – sau Victor Babes – unde achizitia a fost facuta de DSU? Nici atunci nu ii dadea cu virgula domnului Rafila, ii era convenabil ca Ministerului Sanatatii sa ii fie aruncata toata responsabilitatea.

Domnule Rafila, eu zic sa nu va stresati nici acum. Ati declarat ceva, acum gata. Lumea va apreciaza asa, calm, profesoral, detasat, cu umor. Luati o bere!”, a transmis, joi, Vlad Voiculescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos