Ipostază extrem de penibilă cu primarul Capitalei! Uite cum se comporta ”pioasa” Firea în trecut: dansa lasciv și fredona ”mustața lui face cât șapte”!

In perioada in care a lucrat ca prezentatoare la Antena 1, Gabriela Firea a inregistrat un videoclip impreuna cu colega si prietena ei, Alessandra Stoicescu, in care lauda virtutile mustatii unuia dintre colegi.

Mustata lui face cat sapte”, canta cele doua, alaturi de o alta colega, miscandu-se lasciv in fata unui grup spectatori in care se aflau si multi pensionari. Ele se refereau la mustata lui Radu Cosarca, prezentator in acea vreme la Antena 1.

Gabriela Firea si Sandra Stoicescu sunt prietene foarte bune, ele fiind vazute impreuna la numeroase evenimente mondene si chiar si la biserica.

In prezent, in Bucuresti sunt numeroase panouri publicitare, instalate cu acceptul Primariei Generale, in care Sandra Stoicescu isi vinde serviciile de comunicator.

stoicescu

Sursa: aktual24.ro

Ipostază extrem de penibilă cu primarul Capitalei! Uite cum se comporta ”pioasa” Firea în trecut: dansa lasciv și fredona ”mustața lui face cât șapte”! was last modified: ianuarie 22nd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre