Ipostaza in care nu o s-o vezi niciodata pe Firea: Boc planteaza cot la cot cu muncitorii copaci intr-un parc din Cluj!

Clujul isi continua dezvoltarea, de aceasta data pe partea „verde”. Daca in iarna primarul Emil Boc era vazut la curatat zapada de pe trotuare, acum el a trecut la plantat copaci. In Cluj vor fi plantati 1740 de arbori.

Pe Facebook, Emil Boc a adaugat fotografii cu mesajul: „“Ofensiva verde”: plantari masive de arbori (ciresi japonezi, ulmi si alte specii), montare de gazon, gard viu.

Un *smart city* adevarat nu se rezuma la utilizarea tehnologiei in variate domenii importante pentru dezvoltarea orasului (precum transport public ecologic, spre exemplu). Smart Cluj-Napoca inseamna si un oras care intelege importanta investitiilor in spatiul verde din mediul urban.

Primaria continua cea mai mare campanie de plantare de arbori cu balot ce a avut loc la Cluj-Napoca in ultimii ani.

Zilele acestea sunt in curs de plantare 105 arbori cu balot la radacina, in mai multe locuri din oras:
– 65 ciresi japonezi in Parcul Central, Parcul Diana, zona Romtelecom, Baza Sportiva Gheorgheni;

– 40 ulmi in Piata Mihai Viteazul, sensul giratoriu din cartierul Marasti, Piata Cipariu, Cetatuie, Parcul Central si in cartierul Zorilor;

Actiunea de plantare va continua pana la un total de 1740 arbori cu balot, in campania de plantari toamna-primavara 2018.

De asemenea, Primaria Cluj-Napoca a inceput montarea de gazon – 400 mp gazon rulat (la Baza Sportiva Gheorgheni si in zona centrala) si gard viu. 100.000 fire de gard viu se planteaza in aceasta perioada, la solicitarea asociatiilor de locatari, pe aliniamentele stradale, in parcuri etc”.

Sursa: clujcapitala.ro

Ipostaza in care nu o s-o vezi niciodata pe Firea: Boc planteaza cot la cot cu muncitorii copaci intr-un parc din Cluj! was last modified: aprilie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre