Ireal pentru social democratii care sunt obisnuiti cu conturi faraonice! „Glumite” pesediste, catre cel mai cinstit premier din ultimii ani: PSD Cluj ii trimite lui Orban bani si conserve!

505

Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, politician recunoscut pentru derapajele sale, a anuntat vineri ca organizatia pe care o conduce i-a trimis premierului Orban un pachet si 100 de lei, la sugestia unui pensionar. Gestul sarcastic are loc in contextul in care Ludovic Orban si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca in ultimul an a avut un venit lunar net de 3.113 de lei.

„In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul.

Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj”

Orban a atras atentia, miercuri seara, ca nu s-a imbogatit de pe urma functiilor publice detinute, fiind “un om foarte modest” care nu are “aplecare spre a trai pe picior mare”.

“Da (am trait in ultimul an cu un venit de 3.000 de lei pe luna – n.r.). Dar asta e problema dumneavoastra? Deci uitati-va in declaratia de avere. Si declaratia de avere spune totul despre cariera mea in viata publica, despre cinstea mea, despre faptul ca niciodata nu am acceptat sa obtin venituri care nu mi se cuvin si va spun limpede ca de-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumatate am detinut functii publice. si credeti-ma ca din indemnizatiile pe care le primesti din functiile publice nu te poti imbogati. Cel mult, poti sa ai un trai decent”, a precizat prim-ministrul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos