”ISPITIT” de Dragnea cu o posibila intoarcere in viata publica, Zgonea ii spune”PAS” sefului PSD: ”NU MA INTORC!”

524

Valeriu Zgonea, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a participat alături de Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu (lideurl deputaţilor PSD) la finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară. Deşi preşedintele PSD l-a „ispitit” cu o posibilă întoarcere în viaţa publică, Zgonea îi spune „pas” lui Dragnea, scrie stiripesurse.ro.

„L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta. Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (…) Ştiu că nu munceşte nicăieri (…) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el”, preciza Dragnea înainte de meci. Aceeaşi declaraţie a fost repetată şi la final, dar şi a doua zi, la Parlament, când liderul PSD a recunosc şi că a avut parte de reacţii negative din partea susţinătorilor PSD, care nu l-au uitat pe Zgonea.

Nu puţini au considerat afirmaţiile liderului PSD umilitoare pentru Zgonea, având în vedere istoricul recent al celor doi. Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD anul trecut, după ce a susţinut că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea partidului din cauza condamnării definitive în Dosarul Referendumul. La scurt timp, acesta a fost schimbat şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Zgonea nu a mai candidat.

Dincolo de zvonurile cu privire la propunerea pe care Dragnea i-a făcut-o lui Zgonea (inclusiv în contextul anunţatei remanieri guvernamentale), cert este că acesta din urmă refuză să treacă în slujba fostului său duşman din PSD. Contactat de stiripesurse.ro, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a precizat că nu are de gând să se întoarcă în lumina reflectoarelor, iar discuţia cu Dragnea nu l-a convins să se răzgândească. „Eu un mai fac politică. Am participat la meci la invitaţia domnului Dragnea, dar nu mă întorc”, a declarat Zgonea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos