Iubita baronului PSD Marian Oprisan, propulsata la stat cu salariu de 5.000 euro! A terminat jurnalismul, dar se ocupa de piata de capital!

2366

Larisa Nadrag, iubita cu 13 ani mai tanara a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical in cariera, dupa ce vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a ajuns Gabriel Gradinescu, fost sef de banca in Focsani si apropiat de acelasi Marian Oprisan. Absolventa de jurnalism Nadrag se ocupa, astazi, de piata de capital din Romania, scriu jurnalistii de la economica.net.

Larisa Maria Nadrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprisan, asa cum a relatat presa locala din Vrancea, dar si presa centrala, este consilier al vicepresedintelui ASF, Gabriel Gradinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pietei bursiere. Gradinescu a fost numit la ASF la interventia lui Oprisan, conform unor surse politice si din ASF

Inainte de a ajunge in aceasta pozitie, unde potrivit surselor economica.net incaseaza pana la 20.000 de lei lunar, Nadrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoana studioasa din Focsani, absolventa de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timisoara si castigatoare de concursuri cu teme de securitate nationala si cultura securitatii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos