IULIAN CRĂCIUN, contracandidatul lui Voiculescu, REVOLUŢIONEAZĂ POLITICA

263

Chiar dacă mulţi nu îi dau şanse reale să câştige această bătălie, Iulian spune că trebuie doar să crezi cu adevărat în şansa ta.

„De când mă ştiu oamenii au considerat că există ceva în spate. Am considerat, şi asta am încercat sa explic şi familiei mele care a fost împotriva acestei idei, că e momentul să fie şi un mesaj pozitiv”, a spus Crăciun, în cadrul emisiunii „Deschide lumea” de la Realitatea TV.

Iulian Crăciun vrea ca românii să înţeleagă importanţa implicării în politică. Mai ales dacă vor cu adevărat să schimbe ceva: „Când am intrat în politică, toţi mi-au spus că o să fiu considerat o marionetă. Toţi oamenii de azi au mentalitatea „nu ne băgăm că e murdar”. Dacă vrei să schimbi ceva, nu trebuie să te bagi în mijlocul problemei?”.

Tânărul candidat a vorbit la Realitatea TV despre subiectele pe care le va aborda în campania electorală: „Ca şi arii de competenţă sunt domeniul educaţiei pentru că educaţia m-a ajutat să ajung unde sunt, sănătatea că vrând nevrând m-am lovit de sistemul sanitar”.

Iulian Crăciun este prima persoană cu handicap fizic care candidează pentru un loc în Parlament. El are 34 de ani este căsătorit şi are o fetiţă de doi ani. Este licenţiat al Facultăţii Electronice din cadrul Universităţii Bucureşti, are propria firmă de dezvoltare web şi consideră că atitudinea de învingător ne poate ajuta să depăşim orice obstacol.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos