Joe Biden ar fi mandru ca e roman: Interlopii Dacianei Sarbu au batut si umilit soldatii NATO mai rau ca teroristii Alqaeda!

1243

Daciana Sarbu, sotia presedintelui PSD Victor Ponta, pare a fi inconjurata numai de interlopi periculosi ai Bucurestiului, asta in calitatea sa de europarlamentar si candidat la alegerile europarlamentare.

MOSTEANU RAZVAN-MARIUS, asistentul personal al Dacianei Sarbu, de la Parlamentul European a fost condamnat, in luna decembrie 2013, la 2 ani si sase luni de inchisoare pentru infractiunea de lipsire de libertate si vatamare corporala a patru soldati NATO aflati la Bucuresti.

Este greu de inteles aceasta performanta a unui reprezentant in Parlamentul European de a-si alege intre asistenti tocmai unul din lumea interlopa. Iar ca sa revenim la slogan, pentru prima data de cand am auzit sloganul asta cu „mandri ca suntem romani” parca chiar ne simtim mandri… daca suntem mai tari in pumn decat fortele NATO? Propunem sa vina si rusii sa vedem cat de mandri suntem, desi ei momentan sunt prea ocupat cu asasinatele. (vezi cazul Dristor si tentativa de tocmire a unui asasin rus de catre prefectul de Galati, Catalin Bocaneanu.

Citeste mai departe pe StireaZilei.com!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos