Judecatorul Danilet, dezvaluiri despre cel care ar trebui sa vegheze asupra justitiei: „O fi…fireasca relatia asta de tipul „eu sunt om cu tine, tu esti om cu mine”?!”

Ministrul Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Dl Toader a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici din Romania. Cererea are numarul de inregistrare 5966/13.08.2018 si este adresata presedintelui Uniunii notarilor, Viorel Manescu. Totodata, ministrul solicita ca, imediat dupa numirea in Uniunea Notarilor sa fie suspendat din functia de notar avand in vedere incompatibilitatea cu functia de ministru.

Cristi Danilet dezvaluie mecanismul de numire

„EU TE PUN SECRETAR DE STAT, TU Ma FACI NOTAR.
Prin adresa nr. 89.270 din 19.10,2017 domnul ministrul al justitiei Toader Tudorel propune numirea lui Nicolae Liviu Popa ca secretar de stat in Ministerul Justitiei; pana atunci Popa lucrase ca director general la UNNPR, aflat in coordonarea MJ. Primul ministrul este de acord cu aceasta propunere si il numeste pe domnul Popa secretar de stat prin Decizia nr. 658 din 24.10.2017.

Pe 10.08.2018 (vineri, Protestul Diasporei) domnul Tudorel Toader solicita Presedintelui Uniunii Notarilor sa il propuna ministrului justitiei pentru a devenit notar public. Pe 13.08.2018 Consiliul Uniunii Notarilor aproba cererea si solicita suplimentarea numarului de posturi pentru Iasi. in acest sens, pe data de 20.08.2018 domnul secretar de stat de la MJ Nicolae Liviu Popa semneaza in locul ministrului justitiei Ordinul nr. 3216 din 20.08.2018.

Urmeaza, evident, numirea domnului Tudorel Toader in functia de notar de catre ministrul Tudorel Toader, printr-un secretar de stat.

Nu ma indoiesc ca cele descrise mai sus sunt legale. Dar, totusi, o intrebare imi pun: o fi…fireasca relatia asta de tipul „eu sunt om cu tine, tu esti om cu mine”?!”

Judecatorul Danilet, dezvaluiri despre cel care ar trebui sa vegheze asupra justitiei: „O fi…fireasca relatia asta de tipul „eu sunt om cu tine, tu esti om cu mine”?!” was last modified: septembrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre