Jurnalist celebru, despre imaginea simbol de la nunta Olgutei Vasilescu: „O fotografie cat 500 de ani de puscarie, cumulat”

280

O imagine postata de Lia Olguta Vasilescu din timpul petrecerii de nunta s-a viralizat pe retelele de socializare, fiind comentata acid de internauti.

Vasilescu a postat o fotografie in care apare alaturi de Liviu Dragnea, iubita acestuia (Irina Tanase), Viorica Dancila, Codrin Stefanescu si sotul Claudiu Manda.

„Nasul. Scena nuntii. Varianta in care Vasilica s-a imbracat cu draperia de la vila de protocol din Snagov, iar pe tataita l-au lasat salele, cum a scapat de judecatori. O fotografie cat 500 de ani de puscarie, cumulat”, a scris jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Nunta a avut loc in judetul Dolj. La petrecere au fost invitati 500 de oameni, printre care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea.

Petrecerea vine dupa ce, de Dragobete, cei doi s-au casatorit in fata ofiterului de stare civila si s-au cununat si religios.

Atat Olguta Vasilescu, cat si Claudiu Manda au mai fost casatoriti si fiecare are cate un copil din casatoria anterioara. In 2015 Claudiu Manda a divortat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguta Vasilescu a fost casatorita cu Ovidiu Razvan Wlassopol, membru al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara.