Jurnalista Nora Dinca nu uita evenimentele din 10 August: „Veti plati, oricate invarteli mizerabile veti mai face. Veti plati si de-ati da foc tuturor probelor”

346

Jurnalista Nora Dinca, victima abuzurilor Jandarmeriei din timpul protestului din 10 august 2018, este revoltata fata de intentiile DIICOT de a prelua dosarul violentelor jandarmilor de la Parchetul Militar cu scopul de a-l contopi cu cel deschis pentru „lovitura de stat”.

„Incercarea de a acuza participantii la protestul din 10 august 2018, de tentativa de lovitura de stat, nu face decat sa intareasca faptul ca nicio alta situatie nu ar putea justifica barbaria pe care ati comis-o atunci.

Atat de grav este ce ati facut si sunteti perfect constienti de asta.

Veti plati, oricate invarteli mizerabile veti mai face.

Veti plati si de-ati da foc tuturor probelor.

Pentru ca exista o Justitie pe care nu aveti cum s-o calariti, s-o infestati, s-o cumparati, s-o intimidati. Nu, nu aia de la Judecata de-apoi. Justitia Sfantului Echilbru.

Sentinte nerostite, despre care nu scrie la ziar, ispasite in intimitate, constient, sau nu.

Tot raul si tot binele facut se intoarce inmiit.

Asa ca pregatiti-va sa platiti, aici, in viata aceasta, fiecare lacrima care a curs din cauza voastra, din ochi nevinovati. Pana la ultima. Va veti dori sa fi facut puscarie”, a scris Nora Dinca pe Facebook.

Procurorii DIICOT au solicitat, de la sectia parchetelor militare, dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018, pentru a analiza daca exista posibilitatea reunirii acestei cauze cu cea de la DIICOT in care este cercetata o presupusa lovitura de stat, a confirmat Felix Banila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos