Jurnalista TVR Alina Alexoi a rabufnit! „Vreau sa stie toata lumea: comentez la telefon! Azi mi-a fost rusine pentru situatia de la TVR! Suntem din Romania si asta e situatia.Vreau mai mult, vreau normalitate!”

295

Prezenta la Europenele de Gimnastica de la Glasgow, jurnalista TVR Alina Alexoi a criticat in direct, in timpul finalelor de duminica, strategia televiziunii publice, care a pus-o intr-o situatie jenanta. Jurnalista a acuzat ca a fost nevoita sa transmita prin telefon comentariul live al competitiei, potrivit gsp.ro.

„Vreau sa stie toata lumea: comentez la telefon. As vrea sa stiu unde e greseala, sa aiba puterea cineva din TVR sa recunoasca daca a gresit sau nu. Nu e deloc usor, e frustrant, oamenii e bine sa stie adevarul. imi cer scuze pentru calitatea sunetului. As vrea sa trecem prin studio, nu mai pot, am amortit. E frustrant cand ma uit la comentatorii de langa mine cu casti la monitor si eu sunt pe telefon. Mi-a amortit urechea. Nu mai am maini sa caut informatii, pentru ca stau pe telefon. Sper sa-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu“, a precizat Alina Alexoi in direct. La o ora dupa interventie, jurnalista a anuntat in direct ca a primit o pereche de casti de comentator. Ulterior, Alina Alexoi a revenit cu lamuriri pe Facebook, declarand ca i-a fost rusine si ca isi doreste normalitate: „Azi mi-a fost rusine pentru situatia de la TVR. Sa comentezi cu telefonul la ureche…sa auzi „asta e, comentezi la telefon!” cand toti ceilalti 16 comentatori aveau castile pe urechi, vorbeau relaxati si zambeau, eu trebuia sa accept „Suntem din Romania si asta e situatia”. Vreau mai mult, vreau normalitate!“

Oficialii TVR au venit cu lamuriri, precizand ca va exista o cercetare administrativa pentru a afla cine este responsabil de incidentul, scrie Adevarul.