Jurnalistul Alex Dima pune punctul pe i si ii devoaleaza caracterul Viorica Dancila: „Noi, pentru ei, nu contam. Ei se gandesc doar la ei”

399

Jurnalistul Alex Dima (Pro TV) comenteaza acid declaratia Vioricai Dancila legata de alegerile prezidentiale. Dancila a promis ca va demisiona din fruntea PSD daca nu intra in turul doi al alegerilor prezidentiale.

„Doamna V. Dancila promite candid ca isi da demisia daca nu intra in turul 2 la alegerile prezidentiale. Asa curaj si barbatie politica, mai rar.

Am intrebat-o acum ceva vreme, pe cand promitea ca o sa faca, pana la sfarsitul lui 2019, 170 de km de autostrada, daca e dispusa sa faca acelasi gest, sa ne paraseasca. S-a uitat stramb la mine si m-a intrebat: da, de ce eu?

Am intrebat-o zilele trecute, ce a facut pentru Teleorman, locul unde a fost aleasa si trimisa omenirii si istoriei. I-a sarit tandara si a plecat nervoasa.

Deci, nu isi da demisia pentru ca nu avem autostrazile, spitalele, scolile promise cand a pus mana pe putere, nu-si da demisia pentru ca pe sosele si prin spitale mor prea multi oameni nevinovati. Nu. Astea pentru doamna V. Dancila si pentru cei care ii pupau mainile fericiti ca le e lider si ca raman la putere, nu conteaza. Pentru ca ei se gandesc doar la ei. Conteaza sa ramana acolo sus, in lumina reflectoarelor, imbatati de aerul puterii. Noi, pentru ei, nu contam”, a scris Dima pe Facebook.

Dancila a preferat sa fuga, saptamana trecuta, cand jurnalistul Alex Dima a intrebat-o ce a facut pentru Teleorman,”polul saraciei din Romania”.

Dancila a dat din maini si a luat-o la fuga cand jurnalistul Pro TV a intrebat-o despre Teleorman.

Iata dialogul:

Alex Dima: Teleorman este un pol al saraciei in continuare

Viorica Dancila: Va rog sa nu mai vorbiti asa despre Teleorman. Eu cred ca nu este corect…

Alex Dima: Dar asa arata datele statistice

Viorica Dancila: Ati vorbit despre Romania si despre Teleorman, va spun ca acest judet face parte din Romania

Alex Dima: Da, este polul saraciei, ce masuri ati luat?

Dancila a refuzat sa raspunda, grabind pasul, in timp ce Alex Dima striga dupa ea, asteptand un raspuns: „Doamna prim-ministru!”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos