Jurnalistul Oreste Teodorescu dezvaluie care sunt cozile de topor din PNL,  care se activeaza cand Kisseleful tipa dupa ajutor!

376

Jurnalistul Oreste Teodorescu arata pe pagina sa de Facebook etrnele cozi de topor care se activeaza de fiecare data cand Kisseleful tipa dupa ajutor.

„Ipocrizia si complicitatea unor liberali distrug partidul, nu asumarea unei directii fie ea, conservatoare sau progresista…

In loc sa lase psd-ul sa se confrunte cu demonii esecului confiscarii referendumului pt familie, niste lideri mai degraba usl isti decat liberali, ataca violent conducerea din Modrogan…dand astfel penalilor ciumei rosii oxigenul necesar, dar profund nemeritat…

Iata eternele cozi de topor care se activeaza de fiecare data cand Kisseleful tipa dupa ajutor:

Alina „sandvis”, care a distrus partidul subordonandu-l lui Ciolos in 2016.

Predoiu: Singurul scor obtinut vreodata de Predoiu pe cont propriu a fost de 11% la alegerile pentru Primaria Capitalei.

Misu Voicu, un obscur aflat mereu la butoane, fara niciun rezultat notabil, fara notorietate, capusa politica, ce s-a odihnit candva la intersectia coccisului cu perineul Alinutzei…

Adriana Saftoiu, o persoana care este cunoscuta pentru ca i-a fost sfatuitor
/mangaietor al lui Basescu (pana la inlocuirea ei cu Udrea) si care dupa ce a rupt colaborarea a scos o carte plina de picanterii din intimitatea omului pe care l-a…., consiliat, ma rog…Mare caracter.

Aici aveti linkul care a facut-o celebra pe doamna Ghorghiu: https://youtu.be/1A9jklr8zbY. Iar in poza de jos vedeti cine a semnat protocolul cu CPF, apropos de ipocrizie…”, conchide jurnalistul.

Mai multi lideri PNL, printre care Cezar Preda, Alina Gorghiu, Catalin Predoiu, Mihai Voicu, au postat pe Facebook mesaje similare in care acuza conducerea liberala ca a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic.

Mesajul survine referendumului de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, sustinut si de PNL si care nu a intrunit prezenta necesara validarii.

“Conducerea PNL a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneste, ci dezbina. Nu modernizeaza, ci propune o politica retrograda #Ajunge”, a scris Predoiu pe contul sau de Facebook.

Acelasi mesaj se regaseste pe contul de Facebook al fostului lider al partidului, Alina Gorghiu, dar si pe cel al lui Cezar Preda, precum si pe cel al lui Mihai Voicu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos