Jurnalistul Oreste Teodorescu dezvaluie tradatorii din PSD: Iata-i pe pucistii de mamaliga, sclavetii satrapului de Teleorman!

Jurnalistul Oreste Teodorescu publica pe pagina personala de facebook un text in care ii nominalizeaza pe tradatorii din PSD care au schimbat barca si au cedat promisiunilor lui Dragnea in ultima clipa.

”Anamneza unui partid in putrefactie”, este titlul ce insoteste textul postat de Oreste Teodorescu, pe care il redam mai jos:

”CEx-ul PSD de zilele trecute ne demonstreaza ca in acest partid dezastru pentru Romania au mai ramas foarte putini membri care nu au mintile chiar ratacite de tot! Acestia sunt abia in numar de 12, cei care si-au mentinut semnaturile pe scrisoarea anti-Dragnea:

Gabriela Firea
Marian Neacsu
Paul Stanescu
Adrian tutuianu
Mihai Tudose
Marcel Ciolacu
Robert Negoita (vicepresedinte PSD)
Rodica Nassar
Calin Dobra
Ion Mocioalca
Reprezentantul Sectorului 1 din Bucuresti
Reprezentantul Sectorului 3 din Bucuresti

Ar fi putut fi 25, insa niste lighioane insetate dupa functii, privilegii sau direct interesate in siluirea legilor Justitiei, au schimbat macazul in ultimul moment. Iata-i pe pucistii de mamaliga, sclavetii satrapului de Teleorman:

Niculae Badalau (seful PSD Giurgiu)
Victor Negrescu (ministrul delegat pentru UE, presedintele PES)
Ioan Dirzu (seful PSD Alba)
Aladin Georgescu (PSD Mehedinti)
Horia Grama (PSD Covasna)
Horia Teodorescu (PSD Tulcea)
Daniel Baluta (PSD sector 4)

Sper ca naivii care inca mai cred in capacitatea psd-ului de revenire la normalitatea europeana sa inteleaga ca doar 12 oameni furiosi nu sunt suficienti sa salveze aceasta corabie a nebunilor care are un echipaj de peste 500.000 de membri!

Tradarea cea mai grosolana a fost a lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, ala care canta ca “ se pisa pe diaspora” , un slinos, care pozase in lider al nemultumitilor. El a mai incercat in ianuarie o mica revolta impotriva lui Dragnea, cand a si semnat o scrisoare impotriva acestuia, dar a fost intors si atunci de Daddy”.

Jurnalistul Oreste Teodorescu dezvaluie tradatorii din PSD: Iata-i pe pucistii de mamaliga, sclavetii satrapului de Teleorman! was last modified: septembrie 25th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close