Karma lui Dragnea, descifrata de un celebru astrolog: „E pe marginea prapastiei. Se inchide un ciclu”

228

Astrologul Cristina Demetrescu a afirmat la Realitatea TV ca „tot ceea ce spune Liviu Dragnea vorbeste despre sine”. „Este furia unui om care se uita in oglinda, este un dialog in oglinda si se acuza singur, este tot teama lui. Este foarte grav ca s-a ajuns aici”, a spus aceasta.

„In momentul in care spui despre presedintele Romaniei ca este dictator, ca obstructioneaza legea, ca intarzie lucrurile, vorbeste despre el. L-a facut pe domnul presedinte tatuc, eu stiu ca exista un singur daddy in tara asta. Este in pshigologie aceasta tendinta de a proiecta, adica remarc la altcineva un defect care este de fapt al meu. Nu recunosc ca am aceasta problema” a afirmat Cristina Demetrescu, adaugand ca din acest motiv exista aceasta pseudofermitate.

„Pentru ca eu nu ma mai suport pe mine, trebuie sa scot in afara mea aceste lucruri si incep sa proiectez asupra altora aceste lucruri. Eu nu il vad pe domnul Iohannis care este Gemeni drept o persoana dictatoare, dar un Scorpion (cum este Liviu Dragnea, nr.) cu o cruce fixa pe harta este dictator, e o harta de dictator”, a spus aceasta, adaugand ca Iohannis nu este o figura de dictator.

„Sunt absolut socata de felul in care tot ce spune Dragnea vorbeste despre el insusi si se acuza pe el de toate lucruruile care i se pare ca i se intampla lui si numai lui. Toata aceasta furie este a unui om care se uita in oglinda si se acuza pe el insusi. E foarte grav ca s-a ajuns aici, pentru ca politica este guvernata de Capricorn si Capricornul inseamna detasare. Romania are un blestem pe zodia Capricornului, care inseamna politica. Romania are o luna neagra, un malefic peste care acum sta: planeta Pluton. Pluton este corespondentul lui Hades, zeul infernului, care este si guvernatorul Scorpionului, zodia lui Liviu Dragnea. Stand peste acest malefic, asa o sa fie si de acum inainte, noi, in momentul de fata, suntem intr-o extrema, iar acele lucruri care ne ingrijoreaza sunt legate de acest Pluton care scoate toti demonii la suprafata”, a detaliat Cristina Demetrescu, precizand ca lucrurile sunt foarte puternic scapate de sub control.

in aceea ce priveste Justitia, astrologul a spus ca Jupiter, planeta Justitiei si a adevarului, merge direct, dupa ce timp ce patru luni a fost retrograda. „Cand planeta justitiei este retrograda ar fi bine sa nu se ia nicio decizie”, a mai spus aceasta.

Conform ei, Scorpionul guverneaza penalul, iar de multe ori, Jupiter retrograd ii favorizeaza pe cei care fac rau, nu pe cei care cauta dreptatea. „Jupiter in Scorpion il mai favorizeaza o perioada nu foarte mult pe Liviu Dragnea”, a completat Cristina Demetrescu, explicand ca Dragnea se pozitionaza la marginea unei prapastii.

Astrologul a mai spus ca presedintele Iohannis mai are o singura cumpana, la jumatatea lui octombrie, inceputul lui noiembrie.

„La inceputul anului, am spus ca Klaus Iohannis are trei cumpene. Prima a fost in ianuarie, cand a trebuit sa o numeasca pe Dancila, una este acum, cand a demis-o pe Kovesi”, a precizat astrologul, adaugand ca pentru Liviu Dragnea sunt mult mai multe cumpene.

„Aceste cumpene il pozitioneaza la muchia unei prapastii. Trebuie sa aleaga daca se lasa prins sau daca se arunca in prapastie”, a mai spus astrologul Cristina Demetrscu. „Singura problema e ca nu vrea sa sara singur, ci cu o tara intreaga dupa el”, potrivit ei.

„Pentru el se inchid 18 ani de destin, in august, se inchide un drum, se inchide un ciclu”, a declarat Cristina Demetrescu.

Acum 18 ani, Liviu Dragnea s-a inscris in PSD.

„in iulie, august, septembrie, Liviu Dragnea va avea o serie de intalniri cu karma, care ii aduce din spate tot ce a facut. Evenimentele se precipiteaza. Pe harta lui se formeaza o cruce fixa, ceea ce inseamna ca nu poti iesi dintr-o situatie. Confruntarea cu karma lui este la modul general, la Dragnea, neacceptand pierderea, lasa un bulgare mic sa cada de pe munte pana cand poate distruge o casa, de exemplu”, a mai afirmat Cristina Demetrescu.

Conform ei, totul este fortat, nimic nu este natural, sincer. „Are nevoie de aceasta infuzie de curaj pentru a merge mai departe si pentru a-si justifica faptele”, a completat aceasta.

Astrologul a mai precizat ca adevaratul moment de decont pentru Liviu Dragnea este in ianuarie 2021. „Poti sa rezolvi problema crucii fixe acceptand, demisionand. Nu poti sa te joci cu legile universului. Deocamdata vampirizeaza energie de la noi toti, asta este o problema. Ca si barbat ar fi mult mai onorabil sa puna punct. Daca nu intelegi ca tu ai probleme, uita-te la sanatatea ta. Esti bine? Lumea din jurul tau e bine?”, a completa aceasta, adaugand ca daca tu nu iti duci crucea, copiii tai o vor face.

Cristina Demetrescu a mai spus ca tu nu poti sa vorbesti despre legi in momentul in care ai un malefic in Justitiei.

De asemenea, aceasta a declarat ca in toamna se poate schimba Guvernul sau poate avea loc o remaniere guvernamentala.

intrebata daca presedintele Klaus Iohannis va avea un 2019 in an bun, astrologul a spus presedintele „trage de timp calcular”. „Klaus Iohannis incearca sa impiedice ceva pentru care toata Romania ar trebui sa plateasca un pret”, a afirmat astrologul.

Conform ei, Iohannis este cam singur in toata povestea asta, insa are norocul lui pe care intotdeauna l-a avut.

Despre Calin Popescu Tariceanu, Cristina Demetrescu a spus ca „de cate ori a trebuie sa se faca frate cu dragu ca sa treaca puntea, a facut-o”. insa, presedintele Senatului se poate suci la 180 de gade.

in plus, ea spune ca Tariceanu ar trebuie sa invete din ceea ce s-a intamplat in 2012 cand Ponta si Antonescu s-au grabit sa il suspende pe presednte, iar asta i-a costat viitorul politic.

„Din istorie trebuie sa inveti: Niciun dictator nu a ramas vreodata in picioare”, a concluzionat astrologul Cristina Demetrescu, conform Realitatea.net