Klaus Iohannis, asaltat de sute de romani la Roma care s-au saturat de PSD! „Vrem acasa, hotii nu ne lasa”

261
Sute de romani s-au aflat, duminica seara, in centrul Romei, pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Acestia au scandat lozinci anti-PSD si au fluturat steaguri tricolore.Sute de romani au scandat „PSD, ciuma rosie” si „Vrem acasa, hotii nu ne lasa” in timpul vizitei pe care Klaus Iohannis a efectuat-o la Columna lui Traian. Monumentul a fost luminat in culorile nationale ale Romaniei, transmite Aktual24.

„Au venit foarte multi romani, lumea a cantat imnul. Am avut un foarte frumos spectacol organmizat de municipalitate, lucru extraordinar”, a spus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis se afla in perioada 14-17 octombrie, intr-o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani, el urmand sa participe si la inaugurarea unei expozitii dedicate comemorarii a 2000 de ani de la moartea poetului latin Ovidiu.

„Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 14-17 octombrie a.c., o vizita de stat in Republica Italiana, aceasta fiind prima vizita de stat din ultimii 45 de ani. (…) Duminica, 14 octombrie a.c., la sediul Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, Presedintele Romaniei va avea o intrevedere cu reprezentanti de marca ai cultelor religioase ortodox, greco-catolic si romano-catolic. In cursul serii, Presedintele Klaus Iohannis va participa la un moment simbolic al vizitei, cu incarcatura deosebita pentru relatia bilaterala dintre cele doua state – iluminarea Columnei lui Traian in culorile Drapelului Romaniei.”, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Totodata, Klaus Iohannis, va avea convorbiri oficiale, pe 15 octombrie, cu Presedintele Italiei, Sergio Mattarella, pe teme legate de Parteneriatul Strategic Consolidat dintre cele doua tari, precum si de cooperarea in plan european, international si securitar.