Klaus Iohannis: Imaginea Romaniei este grav afectata de contradictiile dintre Basescu si Ponta!

688

PNL - CONGRES EXTRAORDINARPrim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a declarat ca imaginea Romaniei este afectata de contradictiile dintre Traian Basescu si Victor Ponta, potrivit mediafax.ro.

Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca desele contradictii dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta afecteaza imaginea Romaniei, el raspunzand afirmativ.

Intrebat daca are semnale din exterior despre aceste consecinte, Iohannis a negat, dar a mentionat ca „astfel de lucruri niciodata nu dau bine”.

„Astfel de lucruri niciodata nu dau bine. Nu trebuie sa ai niciun fel de semnale speciale. Atunci cand intr-o entitate apar discutii in contradictoriu, nu da niciodata bine, indiferent ca este vorba de administratia nationala sau judeteana sau chiar locala. O entitate este cu atat mai puternica si poate sa isi impuna un punct de vedere mai usor cu cat sunt mai uniti cei care o reprezinta. Pentru Romania, varianta ideala ar fi ca presedintele, primul ministru si toata lumea de acolo sa promoveze Romania – pana la urma pentru asta i-am ales – si sa faca front comun pentru proiectele Romaniei”, a declarat Iohannis.

Raspunzand unei alte intrebari, prim-vicepresedintele liberal a apreciat ca Traian Basescu si Victor Ponta „cateodata fac front comun, cateodata nu fac”.

„Acel «cateodata nu» afecteaza si acel «cateodata da»”, a spus Iohannis, care a mentionat ca „este greu de crezut” ca relatiile dintre presedinte si premier se vor mai schimba, date fiind conditiile politice actuale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos