Klaus Iohannis, lectie de normalitate la Sibiu! Imagini inedite cu seful statului la plimbare pe doua roti!

690
Președintele Klaus Iohannis a ajuns iarăși în centrul atenției. Imaginile surprinse sâmbătă de un fotograf au devenit virale, informeaza evz.ro.
Șeful statului și-a acordat, sâmbătă, timp pentru a-și antrena mușchii, fiind cunoscut faptul că ține mult la condiția sa fizică. Klaus Iohannis a profitat de weekend-ul pe care îl petrece acasă, la Sibiu. E știut faptul că e un împătimit al plimbărilor cu bicicleta, astfel că sâmbătă a pedalat pe drumul dintre Rășinari și Păltiniș, 21 de kilometri / sens.

 Iohannis a ieșit la o tură cu bicicleta pe drumul ce leagă Sibiul de stațiunea aflată aproape 1.900 de metri altitudine și a fost extem de încântat de plimbare și de priveliștea excepțională pe care o oferă munții Cindrelului, scriu jurnaliștii de la Ora de Sibiu, cei care l-au fotografiat, în exclusivitate pe șeful statului călare pe două roți, îmbrăcat în bermude și tricou polo alb.

Pe tot traseul parcurs, șeful statului a salutat toți turiștii ce se aflau în zonă la ora respectivă. (Sursa foto: Florin Țîntea / Ora de Sibiu)

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos