Klaus Iohannis: Sunt dispus sa discut despre sefia PNL daca Antonescu devine presedinte!

691

klaussssKlaus Iohannis, a declarat ca in cazul in care liderul PNL, Crin Antonescu, devine presedinte, este dispus sa discute despre preluarea sefiei PNL.

Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca la actualul congres al PNL este interesanta o functie de conducere, dar nu vizeaza postul lui Crin Antonescu.

Intrebat daca dupa alegerile prezidentiale din 2014, in cazul in care Crin Antonescu devine presedinte, este interesat de conducerea PNL, Iohannis a spus ca „este posibil” ca atunci sa fie una dintre „persoanele care ar intra in discutie”.

„Este posibil ca atunci sa devin una dintre persoanele care ar intra in discutie, daca va fi asa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gandul acesta am intrat in PNL, dar daca atunci se pune problema evident ca sunt dispus sa discut”, a spus Klaus Iohannis.

Intrebat daca nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu a carui pozitie in sondaje privind credibilitatea a scazut, Iohannis a spus ca nu s-a simtit niciodata folosit si nici nu crede ca presedintele PNL l-a folosit ca „o lovitura de imagine”.

El a fost intrebat la care dintre filialele PNL si-a depus adeziunea si a afirmat ca a facut apel la o situatia exceptionala, inmanandu-i adeziunea lui Crin Antonescu, acesta aproband-o.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos