Kovesi a băgat frica în ei! Dragnea și Tăriceanu se ascund sub fusta CCR și se vaită că prin acțiunile procurorilor DNA se urmărește destabilizarea guvernării!

242

Liderii PSD s-au reunit în Biroul Permanent al partidului, pentru a decide care va fi calea de acțiune în războiul cu procurorii DNA.

Potrivit surselor din interiorul ședinței PSD, liderii coaliției iau în calcul să meargă la Curtea Constituțională, motivând că există în acest moment un conflict între procurori și Guvern.

În ședința PSD s-a spus de mai multe ori că adevăratele ținte sunt Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Sevil Shhadeh și Rovana Plumb fiind doar victime colaterale.

Sursele noastre susțin că extrem de elocvent a fost Călin Popescu Tăriceanu. ”Se dorește destabilizarea guvernării, slăbirea Guvernului”

Liderii PSD susțin că nu este treaba DNA să verifice Hotărâri ale Guvernului și tocmai pe acest lucru se va întemeia atacul la Curtea Constituțională.

De asemenea, susțin sursele noastre, liderii coaliției vor da public un mesaj de susținere totală pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Ei vor explica că cei doi miniștri au avut aviz de la Ministerul Justiției pentru deciziile luate în Guvern și tocmai din acest motiv nu sunt vinovate cu absolut nimic.

Sursa: stiripesurse.ro