L-a imbrancit ca sa inhate toata puterea doar pentru el, dar Tariceanu tot pe Daniel Constantin DA VINA: ”Pentru mine aceasta tradare e un episod trist, dar incheiat!”

408
Co-președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a vorbit, astăzi, la Congresul partidului, despre colegii care atacă formațiunea, printre ei numărându-se și Daniel Constantin.

”În 2015 i-am avut alături pe o serie de colegi care au ales să atace şi chiar să dea în judecată partidul. Cei care atacă acum ALDE din interior nu sunt mulţi, dar vă spun sincer mă doare faptul că Daniel Constantin se află printre ei. Pentru mine această trădare reprezintă un episod trist, dar este în acelaşi timp şi un episod încheiat. Acum este timpul să privim înainte, învăţând însă, evident, din trecut. De aceea, vă sfătuiesc pe toţi: bazaţi-vă ambiţiile pe idealuri şi pe valori şi nu pe funcţii”, a declarat Tăriceanu.

Celălalt co-președinte ALDE, Daniel Constantin, a anunţat că nu va lua parte la Congresul de vineri şi sâmbătă de la Palatul Parlamentului, motivând că îl consideră nestatutar şi organizat pentru a servi interesul unui singur om.

Lucrările Congresului continuă și astăzi, când se va alege noua conducere a partidului, informeaza evz.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos