La Antena 3, ISTERIA ANTI-KOVESI nu mai are limite! Mircea Badea: „Nu exista zi in care sa nu vedem o mare mizerie infaptuita de Kovesi. Eu cred ca e un mare cazan cu smoala clocotinda cu numele ei pe el. O asteapta!”

523

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a ajuns sa-i ia apararea lui Sebastian Ghita, pana mai ieri injurat vartos la postul lui Voiculescu, pentru a o diaboliza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

”Eu cred ca e un mare cazan cu smoala clocotinda cu numele ei pe el – Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoala. O asteapta. Nu cred ca o sa o mai astepte mult (…) imi asum asta, poate sa ma dea in judecata. Nu exista zi in care sa nu vedem o mare mizerie infaptuita de DNA”, a spus Mircea Badea, marti noapte, la Antena 3.

In ce-l priveste pe Sebastian Ghita, Mircea Badea crede ca fostul deputat va cere azil politic in Serbia si va obtine acest lucru.

”Cred ca Sebastian Ghita va cere azil politic in Serbia si ii dau, exista toate motivele corecte oriunde in lume, sa iei azil politic pe dosarele lui Ghita. (…) Daca va face Iohannis ce ii sugera Basescu, sa-l sune pe presedintele Serbiei, sa-l ceara pe Ghita, chiar ca e azil politic, sa se implice un om politic”, a spus Mircea Badea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos