”La Mulți Ani… cu executare!” Dragnea face mare BAIRAM fix în ziua în care familiile celor de la Colectiv își plâng morții! Florin Iordache, replică sfidătoare: ”Asta e viața!”

339

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este sarbatorit luni seara la clubul Floreasca din Capitala, unde se afla alaturi de mai multi colegi de partid, dupa ce a implinit sambata 55 de ani. Antena 3 a transmis imagini in direct cu ziaristii care ii intrebau pe deputati daca li se pare moral ca aceasta petrecere are loc in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia de la Colectiv.

UPDATE: Un protest initiat de comunitatea Coruptia ucide este anuntat in aceasta seara in fata clubului Floreasca, unde Liviu Dragnea isi serbeaza ziua de nastere. „Hai sa ii spunem La multi ani lui Dragnea! Cu executare!’, este numele evenimentului anuntat pe Facebook. „In timp ce familiile celor de la Colectiv isi plang mortii, Dragnea face petrecere. Hai cu noi sa ii spunem La multi ani si sa ii aratam ce credem despre felul in care sfideaza tragedia celor 65 de morti si sute de raniti! Ne intalnim in fata Clubului Floreasca. Daca ai la indemana un banner sau poti printa o foaie cu mesajul ‘Coruptia ucide’, e perfect. Daca nu, orice alt mesaj crezi de cuviinta. SHARE masiv, sa afle cat mai multi oameni!”, scriu initiatorii protestului, pe Facebook.

Unul dintre cei care va participa la intalnire este presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon, care a recunoscut la finalul unei sedinte a comisiei ca se va afla alaturi de seful sau de partid.

‘Suntem cu totii membrii grupului invitati alaturi de domnul presedinte la o intalnire prilejuita de ziua domniei sale, fapt care ne da posibilitatea sa-i spunem direct ‘La Multi Ani’, daca prin alte mijloace am facut-o fiecare’, a declarat Solomon, la Parlament.

Intrebat daca este de parere ca este o zi oportuna, avand in vedere ca pe 30 octombrie se implinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: ‘Nu vom merge acolo sa dantuim in vreo hora. Putem sa ne intalnim si cu sobrietatea necesara momentului respectiv’.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca „sunt doua lucruri diferite”, dupa care a comentat: „Pai asta este viata”.

Un alt deputat a parut destul de incurcat de intrebarile ziaristilor, afirmand ca in Camera Deputatilor a fost tinut un moment de reculegere in memoria victimelor de la Colectiv, inainte de a lamuri: „Eu zi ca avem decat o intalnire”.

Sursa: HotNews