Lectii de ”prietenie adevarata” de la Pandele si Firea: oda patronului unui resort din Costinesti cunoscut ca isi bate si jecmaneste clientii!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se afla in acest week-end la Costinesti, unde este cazata in complexul de lux Vox Maris. Firea s-a pozat cu patronul resortului, Nicusor Nastase, despre care spune ca este „un prieten adevarat”, scrie aktual24.ro.

„Nicusor Nastase, un prieten adevarat. Un om care a sprijinit toata viata evenimentele culturale, jurnalistii sau pe oricine i-a cerut ajutorul. Iti dorim multa sanatate si bucurii!”, a scris Firea pe Facebook.

Nicusor Nastase a fost prieten cu Nicusor Ceausescu, fiind inca din 1983 seful discotecii Vox Maris. Ulterior, el s-a apucat de afaceri si a cumparat complexul Vox Maris, pe care l-a transformat intr-un resort de lux. In urma cu doi ani, Nastase a fost acuzat de Vica Blochina ca a fost batuta chiar de ziua ei.

„Vica i-a cerut patronului factura detaliata iar acesta a turbat. A inceput sa-i vorbeasca foarte urat, a tipat, a impins-o, de fata cu copilul ei. Ea tot il intreba pentru ce sa plateasca 10 mii de lei ca a stat doar doua nopti intr-un apartament. Patronul a amenintat-o chemand si bodyguarzii, apoi a platit suma ceruta de acesta, cei 10 mii de lei”, a marturisit un martor al scenei.

Lectii de ”prietenie adevarata” de la Pandele si Firea: oda patronului unui resort din Costinesti cunoscut ca isi bate si jecmaneste clientii! was last modified: iulie 16th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre