LEGEA GRATIERII scoate, din nou, oamenii in strada! De ce se protesteaza: ”In Parlament se dau legi cu amendamente care sa protejeze infractorii, iar guvernul isi face de cap pe banii publici!”

498

Câteva zeci de persoane protestează duminică seara, în Piața Victoriei, împotriva adoptării unei legi a grațierii, în jurul orei 21.00 numărul protestatarilor fiind de aproximativ 80.

Cei prezenți au fluturat steaguri tricolore, au afișat pancarte pe care scrie: „#rezist”, „#insist”, „Nu vrem grațiere” și au strigat „România cere/ fără grațiere”, „Hoții”, „Incompetenții”, „Zi de zi, aici vom fi”, „PSD, ciuma roșie”, „Demisia”.

„Suntem adepții ideii că legislația penală a României ar trebui înăsprită în continuare”, a declarat pentru AGERPRES unul dintre protestatari, Cristian Vaida.

„Protestăm și împotriva guvernului, dar și a Parlamentului. Acesta pritocește din nou niște legi cu niște amendamente care să protejeze corupții, iar guvernul (….) își face de cap pe banii publici”, a spus un alt manifestant, Silviu Cioceanu.

Protestatarii prezenți în Piața Victoriei au intonat imnul național și, la un moment dat, au aprins luminile telefoanelor mobile.

Oficiali ai Jandarmeriei au precizat că protestul este neautorizat și că, până la ora 21.00, nu s-au înregistrat incidente, scrie stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos