Legea Olgutai, o bomba cu ceas! Primarii care incaseaza lunar o AVERE vor intra curand in imposibilitate de plata! Solutia o da tot Olguta: CONCEDIERI!

685
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că primarii care au crescut prea mult salariile angajaţilor vor constata că anul viitor nu vor mai avea bani pentru a le plăti și că vor înțelege că răspunderea este a autorităților locale.

După aplicarea legii salarizării, veniturile angajaţiilor din primării şi consilile locale aproape că s-au triplat.

În Primăria Tercău, niciun angajat nu va avea salariul sub 3.000 de lei, iar în Primăria Galați, un șofer va încasa acum între 2.700 și 2.900 de lei net, potrivit antena3.ro.

Pe de altă parte, potrivit presei locale, unii edili au recurs deja la măsuri extreme – concedieri pentru a putea acorda lefuri mai mari celorlalți angajați.

„Ei or să înțeleagă acum că toată răspunderea e la autoritățile locale. Cei care au mărit foarte mult vor constata anul viitor că își permit sau nu să plătească salarii bune. Dacă nu, va trebui să facă restructurări sau să scadă salariile. Până acum, toată lumea din administrația locală spunea că e nedrept. Este oricum o formă mult mai corectă decât când veniturile treceau peste primar. Noi am plafonat la un nivel care să poată fi și pentru bugetul statului susținut”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos