Loading...
Legile date de PSD-ALDE în favoarea infractorilor, nu-i lasă indiferenți pe judecători și procurori! Luni se anunță un protest fără precedent al magistraților: #justițianudoarme! | Circul Politic

Legile date de PSD-ALDE în favoarea infractorilor, nu-i lasă indiferenți pe judecători și procurori! Luni se anunță un protest fără precedent al magistraților: #justițianudoarme!

Un magistrat din Bucuresti, Sorina Marinas, anunta ca si judecatorii si procurorii din Bucuresti intentioneaza sa protesteze public fata de amendamentele PSD si ALDE la Codul Penal. 

„Luni la Bucuresti! #justitianudoarme”, scrie Sorina Marinas la scurt timp dupa ce judecatorul Cristi Danilet a anuntat un protest fara precedent al magistratilor din patru judete din Transilvania.

Screen Shot 2017-12-15 at 20.45.43

Postarea Sorinei Marinas a fost distribuita si de catre procurorul DNA Alexandra Lancranjan.

Screen Shot 2017-12-15 at 20.46.15

„Luni, intre orele 12-13, judecatorii si procurorii din judetele Cluj, Salaj, Maramures, Bistrita vor iesi in fata tribunalelor, imbracati in robe! Ei vor protesta impotriva modificarilor aduse la legile justitiei si a codurilor penal si de procedura penala. Speram ca la fel vor proceda magistrati din celelalte judete ale tarii.

Magistratii romani nu vor accepta nepasatori ca Parlamentul sa dezbata legi date in favoarea infractorilor. Este o rusine ceea ce se intampla. Legile nu se fac pentru anumite persoane. In momentul de fata judecatorii penalisti si procurorii discuta necesitatea de a intra saptamana viitoare intr-o forma de protest.

Asadar, luni vom anunta si noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Daca trebuie sa iasa si magistratii in strada sa intelegeti ca e groasa, atunci insa facem si asta, sa vuiasca Europa!”, anunta Cristi Danilet pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

Legile date de PSD-ALDE în favoarea infractorilor, nu-i lasă indiferenți pe judecători și procurori! Luni se anunță un protest fără precedent al magistraților: #justițianudoarme! was last modified: decembrie 16th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close