Loading...
Liber la furat! Senatorul PSD Tit Brăiloiu vrea să șterpelească statului un lac de acumulare și terenurile dimprejur din județul Giurgiu, după modelul celebrului caz Belina! | Circul Politic

Liber la furat! Senatorul PSD Tit Brăiloiu vrea să șterpelească statului un lac de acumulare și terenurile dimprejur din județul Giurgiu, după modelul celebrului caz Belina!

Cazul transferului insulei Belina a făcut multe valuri și victime în interiorul PSD. Doi miniștrii au plătit cu funcția și s-au ales cu dosare la DNA, iar pentru Liviu Dragnea a însemnat un nou meci cu procurorii DNA.

În Senat a fost depusă o inițiativă legilativă care seamănă izbitor cu acest caz Belina. Senatorul PSD, Tit Brăiloiu, cel care recent i-ar fi adresat injurii senatorului USR, Florina Presadă, dar și cel care i-a numit ”ciobani” pe jurnaliști, a depus un proiect de lege care seamănă izbitor cu transferul din cazul Belina.

Senator de Constanța, Tit Brăiloiu propune transferul lacului de acumulare de la Grădinari, județul Giurgiu, a barajului din această zonă și a tuturor anexelor din proprietatea Apelor Române din Argeș către Consiliul Județean Giurgiu.

La fel ca și în cazul Belina, aici s-ar amenaja ”Spațiu pentru pescuit sportiv și agrement”, iar Consiliul Județean Giurgiu ar urma să investească masiv în zonă ”pentru a dezvolta un turism de calitate”.

Iată cum se argumentează necesitatea acestui transfer:

content-image

Sursa: stiripesurse.ro

Liber la furat! Senatorul PSD Tit Brăiloiu vrea să șterpelească statului un lac de acumulare și terenurile dimprejur din județul Giurgiu, după modelul celebrului caz Belina! was last modified: ianuarie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close