Liberalul Cristi Barbu nu a uitat de unde a plecat! A impartit nu mai putin de 1.500 de martisoare femeilor din comuna Suhaia

358

Liberalul Cristi Barbu, fost primar al comunei Suhaia din judetul Teleorman vreme de doua mandate, aflat acum la varful politicii nationale, fiind secretar adjunct al celui mai mare partid de opozitie din Romania, Partidul National Liberal, nu a uitat de unde a plecat.

Astfel, inca de la primele ore ale diminetii, Cristi Barbu a mers pe strazile din comuna pentru a imparti nu mai putin de 1.500 de martisoare, simbolul venirii primaverii, al norocului si al sperantei, doamnelor si domnisoarelor din comuna cu ocazia Zilei de 1 Martie.

Reactia doamnelor a fost pe masura gestului facut de liberal: l-au strans in brate calduros, l-au pupat si s-au bucurat ca tanarul nu a uitat locul de unde a plecat, bucurandu-se in continuare de aprecierea nemarginita a satenilor.

Si cum imaginile nu mai au nevoie de cuvinte, va prezentam cateva capturi foto din intalnirea emotionanta a fostului primar cu satenii comunei care l-au ales vreme de doua mandate: