Lider PNL, exclus din partid pentru ca a participat la emisiunea lui Gadea de la Antena 3!

1487

Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5, a fost exclus din PNL pentru ca a participat la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Potrivit deciziei nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, Bogdan Jelea a fost exclus din partid pentru ca a participat la doua editii ale Sintezei zilei, la Antena 3, incalcand astfel o decizie a conducerii centrale a PNL, dupa cum se arata in documentul semnat de presedintele filialei, Cristian Bacanu. Documentul a fost publicat de inpolitics.ro.

Decizia ca liberalii sa nu mai mearga la emisiunile lui Gadea a fost luata dupa ce purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost dat afara din studio de realizatorul emisiunii.

Gadea s-a enervat cand Danca i-a reprosat ca manipuleaza telespectatorii postului si ca „distruge o tara”.

„Taiati-i microfonul! Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gadea, in timp ce Ionel Danca repeta „Distrugeti o tara!”.

Iata dialogul dintre Gadea si Danca:

Ionel Danca: Eu am alte preocupari, eu nu urmaresc dosare, stenograme, declaratii, nici nu ma intereseaza. Eu cred ca de doi ani de zile tara este blocata pentru ca Dragnea este un infractor si vrea sa scape.

Mihai Gadea: V-a trebuit cam mult sa ajungeti la subiectul asta.

Ionel Danca: Eu cred ca trebuie sa rupem pisica in doua, sa facem un referendum.

Mugur Ciuvica: Daca sa mearga Dragnea la puscarie sau nu?

Ionel Danca: Nu, un referendum in care sa intrebam daca infractorii din aceasta tara sa faca legile!

Mihai Gadea: Gata! Va rog eu! Daca aveti impresia ca puteti face ce vreti in studioul asta, va spun eu ca nu! Si cand o sa le spun colegilor ca ajunge cu domnul Danca, taiati microfonul! Eu va dau cuvantul!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos