Liderii ALDE fac bășcălie pe seama conflictului dintre Dragnea și Tudose: ”Între Trabant și Mercedes nu e bine să te bagi!”

Războiul din PSD dintre liderul Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose produce reacții și în cadrul aliaților din cadrul coaliției de guvernare.

Liderul ALDE Galaţi, Cristian Dima, spune că nu cunoaşte motivele pentru care s-a ajuns în situaţia existentă la PSD și că liberalii conduși de Călin Popescu-Tăriceanu ar face bine să nu se bage “între Trabant şi Mercedes”.

”Între Trabant şi Mercedes nu este bine să te bagi, nu ştii ce se întâmplă. Nu ştiu de ce s-a ajuns la această situaţie, dar nu cred că vom avea un nou caz Grindeanu. Nu bag mâna în foc, fiecare are propria abordare, direcţia o stabileşte fiecare în parte. Iar dacă disputele politice vor afecta alianţa şi guvernarea, nici nu vreau să mă gândesc, mă doare capul doar când mă gândesc la varianta unui noi caz Grindeanu”, a declarat Cristian Dima.

Sursa: b1.ro

Liderii ALDE fac bășcălie pe seama conflictului dintre Dragnea și Tudose: ”Între Trabant și Mercedes nu e bine să te bagi!” was last modified: ianuarie 12th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre