Liderii PSD isi TRAG milioane de euro de la stat prin contracte cu dedicatie, dar se impiedica in salariul lui Augustin Lazar!

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, s-a declarat nemultumit miercuri de salariul procurorului general al Romaniei, despre care a spus ca este de cinci ori mai mare decat al unui parlamentar, comentand ironic ca nu isi da seama daca acesta munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare decat un senator sau un deputat, informeaza news.ro.

”Am zis de Procurorul General care are un venit cam de cinci ori cat un parlamentar. Nu-mi dau seama daca munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare sau un procuror general al Romaniei face cat cinci parlamentari, dar foarte putina lume e interesata de cat castiga procurorul general, dar foarte multa lume spune ca parlamentarii castiga prea mult”, a declarat Serban Nicolae.

Liderii PSD isi TRAG milioane de euro de la stat prin contracte cu dedicatie, dar se impiedica in salariul lui Augustin Lazar! was last modified: aprilie 12th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close