Liderii PSD nu se inteleg nici macar in privinta AUTORITATII lui Dragnea: „Multor colegi le e frica sa-i pronunte numele” vs. „Nu Dragnea conduce partidul”!

529

Europarlamentarul Catalin Ivan, ales pe listele PSD, sustine ca liderilor din partid le este frica de Liviu Dragnea si nu mai au curaj sa actioneze fara acordul acestuia.

„Exista o frica in partid. Vorbesc cu multi colegi, de multe ori, le este frica si sa ii pronunte numele. Nu este normal ce se intampla, cum nu este normal si cum s-a comportat cu Serban Nicolae”, a declarat Catalin Ivan la Antena 3.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, in februarie 2017, ca europarlamentarul Catalin Ivan nu mai este membru al partidului.

Catalin Ivan a criticat atunci in mai multe randuri pozitia lui Dragnea fata de OUG 13 si de criticile primarului din Iasi, Mihai Chirica.

Senatorul social-democrat Liviu Pop, fost ministru, spune că liderul PSD Liviu Dragnea nu are o problemă de autoritate în partid pentru că nu el îl conduce.

Întrebat dacă Liviu Dragnea are o problemă de autoritate în PSD, Liviu Pop a răspuns la RFI:

“Nu cred că domnul Dragnea are o problemă de autoritate şi până la urmă nu conduce domnul Dragnea partidul, există Biroul Politic, există Comitetul Naţional Executiv (…). Deciziile în partid se iau prin vot. Nu văd astăzi absolut nici o problemă în autoritatea domnului preşedinte Dragnea la nivelul partidului, chiar dacă în interior sunt discuţii pro şi contra vizavi de anumite aspecte legate de activitatea partidului. Aşa e normal, un partid viu în interior ia deciziile, nu în exterior”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos