Liderii PSD răsuflă liniștiți: ”Doamne ajută!” Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, care s-a remarcat ca un susținător al luptei anti-corupție din România, A FOST ÎNLOCUIT!

227
SUA și-au ales ambasadorul în România după ce Hans Klemm și-a terminat mandatul. Noul om de comunicare între Casa Albă și Cotroceni va fi un american care s-a născut la Iași.

Anuntul a fost făcut de Gelu Visan pe pagina personală de Facebook. Visan a precizat ca noul ambasador va fi Elias Wexler, considerat un prieten al României.

„Pe data de 04 Octombrie 2017, în Statele Unite ale Americii a fost luată decizia de înlocuie din funcție a ambasadorului SUA în România, domnul Hans Klemm. Decizia de înlocuire este efectivă și va intra oficial în vigoare odată cu prezentarea scrisorilor de acreditare de către noul ambasador. În această perioadă se face transferul de funcție.  Noul ambasador își va prezenta scrisorile de acreditare în luna Decembrie.  Numele noului ambasador cu care a fost înlocuit domnul Hans Klemm este domnul Elias Wexler, născut la Iași și plecat la vârsta de șapte ani din România. Excelența sa, Domnul Elias Wexler este Președintele Camerei de Comerț Româno-Americane și este un prieten al României. P.S. Am făcut în această seară cu bucurie acest anunț la România TV. Se încheie o perioadă foarte grea pentru România, în care pentru prima dată în istoria modernă, ambasadorul Statelor Unite ale Americii a susținut fără rezerve încălcarea flagrantă și sistematică a Drepturior Omului în România, făcând, pentru prima dată în ultima sută de ani, ca în România să se manifeste un curent antiamerican Sarcina noului ambasador, Excelența sa domnul ambasador Elias Wexler, cred că este în primul rând aceea de a reclădi climatul de încredere între poporul român și poporul american, între SUA și România.  Să-i urăm succes în misiunea pe care o va avea în România!  DoamneAjută!”

Sursa: evz.ro