Liderii PSD vor sa-l linseze pe Tudorel Toader ”pentru TUPEUL de a nu cere revocarea lui Kovesi”! Indignati, PSD-istii cer demiterea ministrului Justitiei!

407

Este scandal mare în PSD dupa decizia lui Tudorel Toader de a nu cere revocarea lui Kovei şi Lazăr. Sunt voci care cer chiar demiterea ministrului Justiţiei.

O şedinţă crucială pe această temă va avea loc săptămâna viitoare, scrie Antena 3.

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamăgit de decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a nu-i demite pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și pe procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Întrebat de jurnaliști la sediul PSD dacă coaliția de guvernare PSD-ALDE își asumă decizia lui Tudorel Toader, Dragnea a afirmat: „Eu nu mi-o asum”.

„Eu am spus în toate aparițiile publice că voi susține decizia ministrului Justiției, dacă va fi argumentată. Din păcate, nu am ce să susțin. Așteptam ori o argumentație pentru revocare, ori pentru menținere. Din păcate, nu am ce să susțin și trebuie să recunosc că am o oarecare dezamăgire”, a spus șeful PSD.

Nu este însă singurul nemulțumit de decizia ministrului Justiției. Nu doar în partid, dar și în coaliția de guvernare sunt mai multe voci care cer schimbarea lui Tudorel Toader. Săptămâna viitoare, joi, social-democrații se vor întâlni în ședința Comitetului Executiv Național unde se va dezbate, cu siguranță, această chestiune.